Ел. услуги

електроуслуги.org предлага широка гама от услуги, свързани с изграждане и монтиране на различни видове ел. инсталации, LAN мрежи, електрически системи и други.

elektrotehnik-1

При нас ще намерите висококачествени услуги, които са подходящи както за вашето жилище, така и за вашия офис, и голяма сграда - жилища, къщи, панелни блокове, офиси, училищни сгради, административни сгради, парково и дворово пространство и други.
Цялостното изграждане на електроинсталация се извършва от специалисти в областта, които имат необходимото образование и опит.

мълниезащитни системи

Предлагаме също цялостно изграждане на мълниезащита за различни видове сгради, както и изграждането на заземителни системи, система за защите от пренатоварване и пренапрежение.

домофони и видеодомофони

Можете да се доверите на електроуслуги.org за изграждането или пък за ремонтирането на различни видове LAN мрежи, системи за видеонаблюдение, домофонни системи, системи за пожароизвестяване, системи за евакуация, защита на електроинсталация и много други.

пректиране на електроинсталации

Специалистите от електроуслуги.org ще изготвят цялостен проект на ел. инсталацията на желаната от вас слабокотокова и силнотокова система. Предлагаме също и въвеждане в експолоатация на ел. системата на различни сгради.